Äntligen bestämt mig

Städningen med rummet gick bra, men däremot blev det bara städning och ingen förändring alls.
Kvällen blev inte alls som jag hade tänkt mig, men det kan behövas en kväll hemma med familjen, ne eller inte. Det är rätt trist, det enda positiva är att man får god mat.
Eftersom jag inte har någon tv på mitt rum under sommaren så kommer denna kvällen bli väldigt jobbig och kommer därför få sitta vid datorn hela tiden vilket jag inte tycker är så speciellt roligt.

Igår bestämde jag vad jag ska tatuera in, två grejer faktiskt. Jag hoppas du följer med mig Cilla ? :)
Innan du sticker till Gbg och sviker oss alla här nere.
Jag kommer inte säga vad jag ska tatuera utan alla får se det efter när jag gjort det, eftersom jag inte orkar höra allas kommentarer, för med de två jag ska tatuera in kommer de bli en hel del kommentarer. Skitsamma, jag tycker om båda två !
Ne nu ska jag börja kolla på en film, så kvällen fördrivs sakta men säkert mot läggdags.

Min egna lilla semester

Nu har jag äntligen kommit hem, men det är mitt egna fel att jag varit borta så länge som jag vart. Jag har nämligen spenderat de sista dagarna själv nere i stugan, men det kan vara skönt det med ibland.
Det tråkiga är all packning som man ska packa upp plus två Ullareds påsar som också ska packas upp. Jag var där nämligen igår med mamma, riktigt trevlig dag =)

Jag vet fortfarande inte vad denna dagen leder till, jag känner för att storstäda och ändra om i mitt rum. Eftersom jag aldrig annars kan få för mig det så kanske jag ska passa på när jag väl känner för det.

Så vi får se om några timmar om det har hänt något i rummet.

Bad day

Dagen blir juh inte bättre av att sitta och vänta på Robin som lovade att vara borta en timme, högst. Ja detta var vid tio på förmiddagen, så om jag räknar rätt så har han varit borta fyra timmar nu! Åh stör mig nåt fruktansvärt på det, och jag som är en lätt irriterad person, gillar inte när man inte håller det man lovar !

För övrigt hade vi bestämt att köra runt och kolla lite, typ åkt över till Danmark och lite så, så därför är jag lagom sur nu och det kommer inte bli så lyckad dag, tack för det Robin.
 

Arg

Fy fan vad jag är arg nu ! Vissa saker har verkligen bestämt sig för att aldrig vara på min sida och det här förstörde nog min dag om inte vecka också !!


Liseberg

Är hemkommen från Skummeslöv nu :) Igår var jag, Robin, Jim och Pilla på Liseberg, vilket var riktigt trevligt :) Dock var det väldigt mkt folk och det är inte de roligaste att stå i en timmes kö för att åka 2 minuter i karusell. Men det blev en del åkande och en del spelande.
Idag har det inte hänt allt för mkt, jag har badat i havet med Robins hund, älskar den hunden.
Nu sitter jag och väntar på att Robin ska kunna släppa sina jäkla lastbilar som han har i tankarna hela tiden och komma hem.


Halmstad + Skummeslöv

Nu har jag packat det sista, drar till Halmstad först och sen Skummeslöv :) Äntligen är jag fri från jobbet i en och en halv vecka ! Imon är det Helsingborgsdagarna och Rix Fm i Helsingborg, ska dra dit och kolla om det är något att se :)

Men jag måste bara se ett avsnitt till av "16 and pregnant" =D Helt besatt av att, vet inte varför.

16 and pregnant

Nu sitter jag och kolla på ytterligare ett avsnitt av 16 and pregnant. Väldigt intressant program :) Det blir så när man inte har något bättre för sig.
Är ledig i en och en halv vecka nu, det ska bli väldigt skönt. Ska bara komma på något att göra. Blir väl en och en annan utflykt med Robin ;) Lönen kommer snart, det sitter aldrig fel.

Igårkväll var en rätt trevlig kväll med annorlunda umgänge. Det var Kenny, Sarah, Cilla, Fia, jag, Claes och Simonsson, ja ett väldigt udda gäng, men det funkade och vissa blev mer fulla än andra.

Imon åker jag med mamma och pappa till Halmstad för att sedan åka bort till Robins stuga i Skummeslöv :)

Stress & stress

Kom nyss hem från åter en stressig dag från jobbet. Försov mig självklart också, vilket inte är bra för mina nerver. Kommer stressa ihjäl mig innan jag hunnit bli 25.
Om en timme fär jag och Ida till stan och ska träffa Anna som har äran att "passa" ett hus under helgen. Så kvällen spenderas i stan med Anna och Ida, trevligt :)


Seg dag

Nu var det ett bra tag sen jag satt ner och skrev. Jag har inte haft ork eller haft tid nu på sommaren.
Idag är jag ledig. Har jobbat en vecka nu med Claes och Daniel, fy fasiken alltså. Man måste ha nerver av stål för att klara av det :P Imon blir det jobb igen fram tills onsdag, sen är jag ledig i 1½ vecka! Ska bli skönt.
Det har hänt en hel del nu de senaste veckorna. Jag har varit mest i husvagnen,  Skummeslöv och i Båstad. Har även vart i Helsingborg och kollat runt lite på Väla :) 
Den 11:e var det två år sen jag och Robin blev tillsammans och jag tycker det känns för jäkla bra faktiskt =D

Idag är det en väldigt seg dag, min hjärna gå på högvarv för att komma på något att göra. Jag och Robin är hemma själva tills imon, men inte finns det så mkt att hitta på för det. Det ösregna ute också och det gör inte saken bättre.

RSS 2.0