Fotboll

Jag fick ändå en del gjort idag, även om jag satt inne mest. Jag städade som sagt rummet, plockade iordning här hemma, lagade mat, solade och sprang även en runda. Det var skönt, typ första träningen sen veckan innan jag och Cilla åkte till Cypern. Alltså 4-5 veckor ! Ajaj, dåligt, riktigt dåligt.
Nu ska jag bege mig neråt fotbollsplanen, ska försöka supporta a-laget, vilket är lite svårt, har inte gått allt för bra för dom i den nya serien, men man kan hoppas på det bästa =)
Ses !

Rastlös

En sån här vacker dag ska man juh egentligen spendera utomhus, men jag är så fruktansvärt rastlös så jag kan inte bara sitta ute bara för att man ska. Så jag har städat mitt rum, suttit vid datorn och plockat iordning här i huset lite, mest för att hjälpa mamma. Så därför tänkte jag ladda upp lite bilder sen midsommar, jag hade bara med den på midsommarafton, resten av helgen glömde jag helt enkelt bort kameran. 

 
Vi började kvällen med att få se Robin i klackskor ;)


Ida och Cilla =)



Fia =)


Anna =)


Cilla, Jossan, Sofie och Fia =)


Robin och Cilla =)


Fia gillar inte att vara med på kort.


Anton som var grillmästaren =)


Fia och Robin =)


Daniel var hungrig.

Cilla =)
Cilla =)

Anna och Ida hade det mysigt =)


Sofie och Jossan =)

Robin och David Simonsson hade en disskusion =)

Orkar inte lägga in alla bilder nu, tar de sista senare idag.
Nu ska jag försöka hitta på något att göra.

Midsommar + match

Hemkommen från både midsommarfirandet i Mellby och matchen i Delary.
Midsommar först då, det var väldigt trevligt =) En härlig helg, komma bort från allt och umgås med roliga människor ! Kan dock räcka med en kväll, men det var rätt skönt att ta det lugnt och sitta på mc donalds med Cilla och Robin igår kväll ist för att festa som alla de andra gjorde.
Idag stack vi ifrån vårt Tre laxar hotell och begav oss hemåt. Väldigt skönt att komma hem !
Väl hemma så var det bara till att ladda om till matchen som skulle äga rum klockan fem ute i Delary.
Det började väldigt segt och jag trodde vi skulle förlora detta. Men tog tag i att och vann sen med 5-1 ! Och jag fick t.o.m göra mål också =)
Nu sitter jag vid datorn och tar igen det jag missat i helgen, men känner mest för att gå ner och sätt mig och kolla på matchen som går på tv.
 
Hur hade du/ni det på midsommar ? =)


Midsommar för några år sen

Bra sida

Var precis inne på en bra sida. Jag hittade många eventuella presenter som man kan beställa hem. Alltid roligt att ge något annorlunda =)



Den här gillade jag skarpt =)

Lugn kväll

Nu sitter jag vid datorn med en bit choklad och lite vatten, hade tänkt att sätta på Wallander med. En riktigt härlig kväll. Imorgon är det mkt som händer därför behöver jag vila upp mig lite. Har hunnit bärnna en skiva vi ska ha i bilen ner till Mellby imon =)
Jag har däremot ändrat lite i min planering, det blir att sova i Robins stuga ist, blir bättre så !

Bye

Jobbjobb

Om sisådär fem minuter ska jag bege mig upp till Rökeriet.
Första dagen på väldigt länge jag och Julia jobbar ihop, det ska bli trevligt =)
Annars händer det inte mkt idag, måste nog börja packa tills imon.  
Nu måste jag sticka.




Onsdag

Denna dagen har jag inte hunnit med allt för mkt. Vaknade av att klockan ringde kvart över nio, gjorde mig iordning och sen stack upp till Rökeriet för att jobba till sex. När jag slutade där var det bara till att sticka ner till klubbstugan för att träna fotboll. Nu har jag kommit hem, ätit och duschat, längre än så har jag inte kommit. Snart blir det sängen igen för jag sitter och gäspar konstant. Imon blir det att jobba igen och sen hem för vila upp sig till midsommar.
Midsommar är planerad nu, det blir Mellby i år igen. Det blir tredje året för mig.

Orkar inte med detta nu, är inte alls sugen på att skriva av mig här.


Hey

Jag har verkligen ingen ork till att sitta och skriva här.
Det har hänt otroligt mkt den senaste tiden. Kan förklara det i tre ord;
Stressigt, jobbigt och sjukt kul !



Bye


Robin Söderling

Jag trodde denna dagen skulle bli mkt bättre än vad den har varit.
Hoppas matchen gör så att jag blir på bra humör igen !
När jag vaknade så fann jag Robin vid min sida, det trodde jag inte. Eftersom han kom hem så sent så att jag la knappt märke till att han ens kom hem. 
Jag bestämde mig ganska fort för att köra ner och sola för att fördriva tiden. Så när jag sitter där och väntar på att få gå in i rum fyra så får jag ett samtal, det var dolt nummer. Jag svarade och hon sa att det var polisen ifrån Växjö, först blev jag chockad men sen fattade jag vad allt handlade om. Det var inget allvarligt. Men vi hade en trevlig stund tillsammans, närmare en hel halvtimme.´Efter det gick jag in för att sola, sen köpte jag frallor till frukost och sen åkte jag tillbaka hem till Robin.
Nu sitter jag hemma igen, orkade inte vara kvar i stan.
Jag är glad att jag bor på landet ! =)

Finalen för Robin Söderling idag. Min gamla stora idol, jag var helt nerkärad i honom för några år sen. Satt och kollade på en match i repris nästan 20 ggr. Kunde den matchen utantill efter det. Mindre bra med detta är att jag kan inte se finalen, för att vi samlas halv fyra och matchen börjar tre =/ Tråkigt ! Men jag tror och hoppas han vinner, hade vart kul =) Speciellt eftersom det gick så dåligt för Sverige igår i fotboll, så kan det få gå bra för Robin Söderling ikväll.

Nu ska jag kolla på Wallander ! 


Här är min idol som jag träffade för tre år sen i Båstad ;)

Lördag night

Nu sitter jag hemma hos Robin och väntar på att han ska pallra sig hem, vilket jag tror blir sent. Men kvällen blev lugn och det blev inte mer än lite snack hemma hos mig med Anna och Ida, men det var trevligt så länge det varade =) Vi hade nästan fullt hus för en gångs skull, med hela 12 ungdomar, tror jag.

Man kan inte mer än säga att matchen ikväll var skandal. Det var inte ens så bra att jag ville se klart första halvlek. Illa !

Nu ska jag göra mig iordning för att sen gå ner och kolla på film.

Godnatt !


Bal och student ?

Nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på att någon ska höra av sig. Antingen gör Anna det eller så kanske Ida får för sig att ta tag i vår kväll. Anledningen till att det är dem jag sitter och väntar på är att vi bestämde idag att vi skulle hitta på något ikväll. Men eftersom Annas mamma Lotta har fyllt 40 så har det anordnats en överraskningsfest nere i klubbstugan och Anna ville så gärna vara med en stund där :) Så därför sitter jag lugnt hemma och väntar på henne.
Jag får också hålla mig på ovanvåningen för jag hör att de är ett antal killar ute i trädgården som väntar på att få komma in och börja kolla på fotbollen.
Undra om jag kanske också får kika in och kolla lite kanske ? Nej, skulle inte tror det !

Imon är det match mot Hinneryd och sen efter matchen ska jag ner till Helsingborg och fixa naglar till studenten och balen. Det är sjukt mkt nu man ska fixa och jag hatar det ! Hade det inte vart för allt krabb och skit så hade jag vart otroligt lycklig och glad för att det snart är sommar, men både studenten och balen försvåra allt för mig. Hoppas det bara är värt allt stress !

CYPERN !
En helt underbar och perfekt resa innan studenten. Jag har aldrig haft så fint väder som vi hade där nere, minst 30-35 grader varje dag och vi såg endast två moln på hela veckan =) Vi hann med rätt mkt där nere, som tex rida på kamel ! Trevligt trevligt var det, men kommer nog i och för sig aldrig att göra om det.
Det är ett resemål jag definitivt kommer att åka till igen.


Utsikten från vår ballkong

Poolen

Jag och en glad kamel =)

Cilla på en restaurang

Cilla vid havet

Jag vid poolen

RSS 2.0