Klippning

Idag har jag vart och klippt mig. (Efter många om och men) Blev faktiskt rätt nöjd, men än så länge är det platt så får se hur resultatet egentligen blev när jag duschat och jag har fått tillbaka mina lockar.
Mer än så har jag inte gjort idag, var iofs och fixade frallor på morgonen, alltid gott en fredag när man är ledig.

Om en timme ska jag möta upp Cilla på stan, vi ska hinna äta innan bussen går mot Halmstad. Vi ska dit och shoppa lite :) Jag behöver egenlitgen inte köpa nåt men efter lite erfarenhet så vet jag att jag kommer köpa nåt ändå.

Ikväll kommer ju själva Darin till Ljungby, men det är nog inget jag kommer att föreviga. Har inte råd och lust till att.

Nu ska jag kika runt på datorn lite.
Hej!

Full vecka

Mitt nya liv har börjat bra, skitbra faktiskt. Jag är helnöjd med mitt jobb och jag har börjat träna igen !
Jag och Vickan har tränat på Nautilus nu i en vecka. Idag blev det en och en halv timme, men brukar träna en timme och efter det känner man sig väldigt stolt över sig själv. Jag känner också att det gör nytta och jag mår mkt bättre.
Imon ska jag först jobba till halv två och sen träna, men efter det beger jag mig mot Växjö för att sitta och lyssna på en föreläsning med Mia Törnblom, ser faktiskt fram emot det.
Sen är jag ledig i tre dar, vilket ska bli skitskönt.
På fredag sticker jag och Cilla till Halmstad och shoppa =)


Uppe med tuppen

Idag var jag uppe ovanligt tidigt, så tidigt som klockan 8. Fast om jag inte blivit väckt av min hund kanske jag skulle sovit längre.

Om sisådär en kvart ska jag ta mig in till stan, jag och Vickan ska träna. Jag var så duktig så jag stack dit igår med efter jag slutat jobba. Känner mig rätt stolt för det :P

Inatt fick jag sova själv i vårt stora eller lilla hus kanske man säger. Det jobbiga är att det knakar och låter i hela huset när man sover själv och när hela huset är fullt av folk som sover här så låter det ingenting. Men jag kan ju gissa på att det är bara inbillning också. Jag brukar inte ha svårt med att sova själv hemma. Men inatt var det annorlunda. Vet inte varför, men jag skrämmde väl upp mig själv. 

Idag hade jag tänkt att köra ut till min mormor och morfar och se om de är hemma, är ju inte varje dag man är i Agunnaryd och besöker dom. Plus att man får alltid så god mat och fika där ;)
  

Nytt liv

Idag började jag mitt nya liv, alla tror säkert att jag ska sluta äta godis och börja träna. Men nej jag har börjat mitt första riktigt arbetsliv idag. Ändå rätt bra att börja onsdag, torsdag och fredag och sen ledig i helgen. Dagen gick fort och jag fick en del gjort. Så nu kommer snart min första riktigt lön också, eftersom jag hinner jobba fyra dagar innan lönen kommer, blir det inte så mkt. Men en första lön är alltid en första lön ! =)

Just idag är det en vecka sen jag var hemma och sov i min egna säng, så det ska bli skönt att äntligen få göra det !

Igår spelade vi mot Lagan, härlig vinst. Efter de första 10 min trodde nog Lagan att de skulle vinna, men icke det. Vi vann med 2-4 och jag gjorde ett mål som även blev med i tidningen idag :P Och det är också min första bild i tidningen genom fotbollen. Skitbra bild också, ansiktet blev juh inte med =D

Men snart ska jag också starta ett annat nytt liv och det är att börja träna mer, även om jag inte klarar att äta nyttigare så måste jag iaf börja träna mer, och det ska jag juh kunna klara av.

Nu ska jag kolla på tv och sen nana, Godnatt ! 

 


Ta vara på dagen

Så, nu är man nytatuerad igen =) Jag och Cilla körde till Älmhult idag och efter många om och men så fick vi vad vi ville.
Om en halvtimme är det träning och jag känner verkligen för det idag. Jag har sån träningsvärk sen igår som jag behöver träna bort.

Modevisning

Min dag började med att jag tog bussen in till stan. Det kändes konstigt, eftersom jag har inte åkt buss sen jag gick i skolan och nu kommer jag aldrig mer få ta bussen in till Sunneboskolan. Men när jag kom till stan gick jag till sunnebohallen och hade ett träningspass med en instruktör, det var väldigt trevligt !
Där kommer jag definitivt köpa ett kort så jag kommer igång med träningen.
Eftermiddagen spenderade jag med Robin, vi gjorde i princip ingenting. Sen kom Julia och plockade upp mifg för vi skulle möta Elin och Cilla på stan för att gå och kolla på modevisningen.
Det var en trevlig kväll =)
Imon händer inte så mkt mer än fotbollsträning imon.
Godnatt !


Ångest

Idag har jag faktiskt inte gjort hälften av vad jag hade tänkt att göra. Först och främst skulle jag ringt till Älmhult och fått en tid till att tatuera mig, men inte har jag gjort det. Sen skulle jag ha tränat, antingen hemma själv eller i Ljungby, inte blev det de heller. Så man kan säga att jag har latat mig för det mesta, vilket jag ångrar nu.
Imon hoppas jag det blir ändring på allt. Jag ska träna två gånger imon, vilket inte har hänt många ggr i mitt liv. Först ska jag på instruktion på Nautilus och sen ska jag träna fotboll !

Nu hade jag tänkt kolla på film och sen ska jag ner och supporta a-laget, som spelar mot Liatorp, tror jag det var.
 

Är det bara jag som har märkt att det kryllar av nyckelpigor i år?


Söndag

Hemkommen från match nu, det gick bra. Vi vann med 1-10 =) Och jag fick även äran att göra ett mål, vilket inte händer ofta alls.
Denna veckan har jag inte uträttat så mkt som jag borde. I bilturen hem ifrån Lanna nu ikväll satt jag och funderade på vad det är jag ska göra denna veckan.
Jag ska ringa tatueraren i Älmhult och jag hoppas på att få en tid denna veckan till att tatuera mig,
sen ska jag fixa träningskort, så jag kan börja mitt tränande igen. Behöver få upp konditionen och allt annat som man behöver för att spela fotboll.
Sen ska jag också få iordning här hemma. Det ser hemskt ut, eftersom jag inte har vart hemma så mkt i sommar. Så det är mina mål denna veckan !
Vi får se hur det blir med det. 
Ne nu ska jag göra mig iordning sen ska jag kolla på film. 
Godnatt ! =)  

Spelade lika

Matchen ikväll gick bättre än förväntat. Det slutade 3-3 efter många om och men. Vi stod emot riktigt bra och hade faktiskt det mesta av spelet. Det är nu man verkligen känner hur otroligt otränad man har blivit under sommaren, värker i varenda liten kroppsdel och känns det så här hemskt nu så kommer det kännas så jäkla mkt värre imon.

Imon ska jag nog spendera halva dagen med Anna :)
Nu är det "So you think you can dance" som gäller innan sängdags!

Sweet

Började dagen med att jobba 7 timmar. När jag kom hem begav sig jag och mamma ut för att plocka blåbär som vi ska göra paj av, älskar det! Sen stack jag hem och duschade och nu sitter jag här och ska snart göra mig iordning för att gå ner och kolla på match, Hamneda- Angelstad.
På tal om match, så har vi träningsmatch imon !! Usch, jag är så nervös som det bara gå att bli, jag är livrädd för att svimma eller få andnöd. Jag har inte rört på mig en enda gång i sommar plus att jag har verkligen unnat mig sötsaker, ja i princip varje dag hela sommaren ;) Det känns inte alls bra. Så återkommer och säger hur det gick imonkväll. Jag hoppas verkligen på det bästa.
Jag är överlycklig om jag klara mig igenom matchen oskadd =)

Alm

Kvällen igår blev ändå lite livad. Jag bestämde mig för att åka till Anna. På vägen fick jag med mig Cilla vilket var tur :)
Vi satt och pratade mest, största samtalsämnet var ett träd som Anna hade utanför sitt hus. Jimmy, Claes, Johan, Cilla och jag var väl de som engagerade sig mest :P
Men sen framåt tolv tiden stack jag och Cilla hem igen. Jag vaknade nu vid elva och har ingen aning om vad jag ska hitta på..

RSS 2.0