Cypern

Nu sitter jag och Cilla nere pa Cypern ! Hur harligt som helst. Kunde inte fatt battre hotell, pool och utsikten =)
Sitter och vantar pa Kristoffer som ska hjalpa oss att anmala oss till kamelsafarin som ar imon. Ska bli riktigt soligt ! =D
SES ! Forresten, det ar 35 grader har !

Snart så !

Nu är det inte långt kvar tills jag är på väg ner till Malmö med Cilla och Robin. Det är rättare sagt 7 ½ timmar.

Idag började dagen med att jag packade lite smått och sedan gjorde jag och mamma amerikanska pannkakor till frukost, just för att jag skulle hålla mig mätt tills matchen.
Matchen var det jobbigaste jag har gjort på länge, så jäkla varmt ! Men vi gjorde den väldigt bra, för vi vann med 3-2 och med en man elr tjej mindre under nästan hela andra halvlek. Efter det cyklade jag ner till fotbollsplanen här i Hamneda för att kolla på b-laget. Det gick mindre bra för dom, den slutade 1-1.

Nu sitter jag här och väntar på att Robin ska komma så jag får i mig lite mat, för nu är jag då inte mätt längre sen mina amerikanska pannkakor. Det blir till att grilla färsk laxfilé, det är verkligen den bästa maten som finns.

Jag har snart packat klart också, så snart kan jag vara lugn och inte ha ångest för att min rum ser ut som ett bombnedslag.
Jag har bara en jobbig sak kvar att göra och det är att lägga över nya och bra låtar på mp3:n.

Ha det bra allihopa här hemma i Sverige så ses vi om en vecka =)

Güle güle


Skittalang

Talang ?
Jag stör mig så mkt på detta program. Där sitter Charlotte Perelli, Bert Karlsson och någon Johan och ingen av dom fattar någonting. Hur kan man skicka vidare gruppen "Men". Gamla, fula och tråkiga gubbar som sjunger dåligt. Nej, jag förstår inte, jag bara sitter hemma och kokar av ilska när man ser desa tre sitta och rösta vidare den gruppen till final. Är deras framträdande värt en halv miljon kronor ? Nej, verkligen inte. Något vett måste de väl ändå ha.
 
Nu är det sängen som gäller för imon ska jag jobba.

Güle güle


En extra dag !

Ibland kan det vara bra att kolla på biljettern innan man ska åka utomlands. För det var precis vad jag och Cilla gjorde för en stund sen och då kom vi fram till att vi kommer inte hem på måndagen som vi har trott hela tiden, utan vi kommer hem på tisdagen !? Jisses, det hade kunnat gå illa. Så ja vi kommer att vara där en hel natt och dag längre än vad vi hade räknat med. Men inte klaga vi för det =)

Fredag

Det har varit en mkt givande dag idag. Det började med att jag vaknade rätt tidigt, åt frukost och hann sitta lite vid datorn. Sen skjutsade mamma upp mig till skogen, jag hade juh lovat att hjälpa pappa där. Så jag började bära ut stora stockar och hann också med att röja lite med röjsåget, kände att det var min grej, så jag sågade ner allt vad som fanns i min väg. Jag är faktiskt riktigt nöjd med min dag som skogsmulle.
Efter det körde jag hem och gav mig ut på en joggingtur. Jag hatar sätta upp mål innan man börja jogga, att man ska orka en viss sträcka. Jag ger mig heller aldrig och därför är jag totalt slut när jag väl kommer fram.

Nu har jag duschat och sitter och väntar på Cilla och hennes mamma, vi ska bestämma hur vi ska göra med studenten innan vi åker.

Ikväll ska jag ta det lugnt, laga mat och kolla Talang =)


Ekman´s place

Detta är vad bilder jag tog under kvällen. Uppe hos Ekman var vi i ca en timme, sen var det att bege sig bort mot skolan.
Kvällen har ni redan fått läsa om.

Nu ska jag byta om till träningskläder sen sticker jag ner till planen.
Ses !

Güle güle



Carro, Becca, Frida, Amanda, Ekman och Elin :)


Frida, Amanda, Ekman, Elin och Erika :)


Becca och Frida som hippies och Ekman, Elin och Erika :)


Erika och Lisa hade det roligt :)


Cilla i bilen när vi åkte runt med Teddie och Lina. Hon var utklädd till cowboy :)

Skattjakten

Första dagen på en 1½ veckas ledighet ! Känns riktigt härligt.
Igår var det Skattjakten. Det var faktiskt en riktigt rolig och trevlig kväll. Det började lite halvt om halvt, men sen när vi hade hittat Lina och Teddie så kunde det inte bli mkt bättre. De tråkiga var att Skattjakten varade bara i en timme och det hade vi ingen aning om, så det blev inte mkt saker för vår del. Efter Skattjakten begav vi oss till Mc Donalds för att äta. Sen senare på kvällen åkte vi runt litegrann och fastnade hemma hos Dennis, med Robin och Peter. Men de verkade inte tycka om vårat sällskap så mkt, så jag och Cilla satte hos utanför huset för att vänta tills de kom ut till oss och erbjuda oss skjuts hem, vilket de gjorde efter ca 20 minuter. Då åkte vi hem till Robin och hade vin/öl- kväll med Ing-Marie.
En mkt händelserik och rolig kväll !

Ska snart äta och sen ta mig hemåt, för ikväll är det träning. Kan behövas idag, jag och Robin åt choklad till frukost !? Inte bra alls.

Bilder från skattjakten kommer när jag har lagt in de på datorn hemma =)

Güle güle

Trött efter träningen

Yey, praktiken slut denna vecka. Det var inte alls "farligt" idag, gick rätt fort ändå. Jag har fått en ny kompis, fick två trisslotter av han. Trevlig kille elr gubbe kanske man säger till han..
Träningen ikväll var rätt seg och jag var väldigt trött sen praktiken. Men man fick göra det bästa av situationen.

Skattjakten imon då ja, hoppas på en rolig eftermiddag/kväll tillsammans med klassen och alla andra jobbiga treor. Som jag har förstått så ska de flesta dricka, men eftersom jag ogillar det rätt skarpt så vet jag inte hur det blir för min del. Kanske tar nånting litet sådär.
Men min första prioritering är faktiskt att hinna träna mellan klockan 12,00 och 18,00, för annars kommer jag inte mår så psykiskt bra ;P Men det ska jag nog hinna med utan några problem.

Nu ska jag duscha, borsta tänderna och sen lägga mig för att sova så gott som det bara går !


Otroligt söt och rätt gammal bild på mig och Julia =)

GodNatt !

Güle güle


Lunch

Hemma på lunch idag igen, det går fort det här ! Hoppas bara de sista fyra timmarna gör det med.
Ikväll är det fotbollsträning och jag ska verkligen dit. Har t.o.m saknat träningarna, så längesen var det jag va med.

Nu ska jag lyssna på Alexander Rykab en gång innan jag sticker ner. Verkligen bra låt !

Güle güle

Snart över

Måndagen är snart över och det är jag väldigt glad för. Vad jag är mindre glad över är att varför ska det vara så svårt att träna sin kropp snyggt, det går bara åt fel håll oavsett vad man gör ? Det är en svår fråga.. Men det har alltid vart så och kommer nog alltid att vara så.
Va ute och gick med mamma innan och det var skönt att komma ut lite även om jag var trött som in i när jag kom hem från praktiken. Nu är det bara en dag kvar och det kommer nog gå relativt fort.
Nu ska jag se klart de sista 7 minuterna av 2½ men. Jag älskar det programmet !

Güle güle


Snart så ! Jag ska inte säga för mkt, men det var 35 grader på Cypern idag.

Praktik

Snart är det dags att vandra ner till Hemköp, för att åter igen stå där 4 timmar. Är rätt segt, men det brukar ändå gå rätt fort. Jobbigt bara att inte ha så mkt att göra.
Imon är det näst sista dagen på praktiken, skönt ! För sen nästa vecka är jag och Cilla iväg och veckan efter har vi dans på måndagen.

Ikväll ska jag ut och gå med mamma, det kan behövas, är snart en vecka sen jag var ute med mamma.

Güle güle


Söndag

Hemkommen från matchen nu. Även om vi la av i mitten av andra halvlek så tyckte jag vi spelade bra och jag tyckte resultatet var helt okej, även om det hade vart bättre med en vinst. Men slarvar man som vi gjorde så får man räkna med sånt.

Idag är det söndag igen och då kommer måndagen imon, som alltid. Men jag hade gjort allt för att måndagen skulle försvinna elr bara upphöra, för jag orkar inte med praktik imon, hade vart skönt att ta sig en sovmorgon och bara slappa hela dagen. Men nu är det bara tre ggr kvar för mig på praktiken, för nästa vecka är jag och Cilla i Cypern ! Så jag borde faktiskt inte klaga.

Nu väntar 24 på mig och sen ska jag lägga mig i sängen och somna till en film.

Güle güle

Eurovision song contest

Min lördagskväll har jag spenderat hemma. Jag tror jag fick i mig för mkt sand/grus idag, för jag har mått så dåligt i eftermiddag. Jag har vart spyfärdig och haft en jobbig huvudvärk näst intill hela eftermiddagen. Därför beslutade jag mig för att stanna hemma och kolla på tv. Men det blev en rabarberpaj ist för en påse godis, som jag så gärna hade velat ha.
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Eurovision song contest och hoppas på det bästa för Sverige. Även om vi har en annorlunda och rätt modern låt så tror jag inte det kommer lyckas i år heller, tyvärr.

Imon blir det Aloe vera party hos Joanna. Klockan elva börjar det !? Men hon har lovat att bjuda på frukost, så det ska bara bli mysigt och det är en bra uppladdning inför matchen.
Godnatt !

Güle güle


Ibland saknar man gamla tider något fruktansvärt !

Rally

Vaknade upp tillsammans med Fia idag för en gång skull ! Vi hann inte mer än att äta frukost för sen skulle jag på Rally.
Dammigt och ingen avåkning, illa. Men det var trevligt att sitta och prata med Jossan, Sandra, Linn, Anna och Erika.
Vart kvällen slutar har jag ingen aning om, men känner starkt för att sitta hemma, kolla på tv och äta massa godis. Men har lovat att titta in hos Linn i Kånna, så det får väl bli det. Däremot blir det nog inget stan och hela huset för mig, för jag ska vara utvilat till matchen imon, som jag har längtat !

Güle güle

Bilderna är från förra året, skillnaden är att vi satt i Anna och Johans trädgård i år.


Irriterad

Jag ändrar mig nog en del sen förra inlägget. Det har inte vart så härlig fredag än så länge iaf. Blev bara riktigt irriterad och nere så fort jag lämnade huset för att gå ner till gympan. Kan kanske vart för att jag inte ätit något, att ingen svarade när jag ringde och att Lova vägrade gå in. Så därför bestämde jag mig för att skita i engelskan, hade nog bara blivit mer irriterad. Nu sitter jag hemma efter en runda på stan med mamma.
Jag har väldigt dåligt samvete, tränade inte i onsdags, inte igår och än har jag inte tränat idag. Usch, måste verkligen röra på mig, så det får väl bli en runda snart så jag får bort all ilska.
Har fortfarande inte bestämt mig för ikväll, det lutar mest åt fotboll i Strömsnäs. Trogen tittare som jag är, får jag väl pallra mig dit. Får hoppas på en vinst för Hamneda.

Nu ska jag dra mig utåt på en joggingtur.

Güle güle


Härlig dag !

Idag vaknade jag av att klockan ringde 05,00, men kom på ganska fort att det kan inte vart min klocka utan Robins. Snabbt somnade jag om och somnade kanske om lite väl mkt, för jag försov mig till första lektionen. Om någon timme ska jag till skolan, blir nog bara idrotten och sista engelska lektionen för mig idag, men inte klaga jag för det. Härlig fredag i skolan ! 
Jag har beslutsångest för kvällen, antingen ska jag kolla på fotboll och ta det någorlunda lugnt eller så stannar jag hemma och gör mig iordning för att gå bort till Johanna ? och sedan kanske vidare till Skoogs loge, vilket låter som en bonnafest för många, men då kan jag säg att det är väldigt rätt, för mer bonnafest än så, går inte att få. Så jag vet inte vart jag ska ta vägen ikväll. Men har några timmar på mig att fundera.

Güle güle

Ingen träning :(

Har kommit hem ifrån min ansiktsbehandling, tog fasen 2 ½ timme ! Men det var väldigt skönt och jag är mkt positiv till att göra det igen, när jag har pengar till det. Fick däremot veta att jag förstört min hud totalt :( Får ta mig i kragen och fixa till det, för jag vill inte ser ut som 80 när jag fyller 20.
Missade också träningen eftersom tiden drog ut. Det gillade jag inte, för jag hade inte sagt till att jag inte skulle träna och jag tränade inte i tisdags heller.. Hoppas bara jag får vara med på matchen på söndag !
 



Saknar mitt långa hår något fruktansvärt !

Tidsfördriv

Bara 75 min kvar innan man ska vara på plats i skolan igen. Har suttit framför datorn nu så länge att jag inte kommer på något mer att göra. Känns som jag har varit överallt och kikat.
I eftermiddag ska jag göra ansiktsbehandling för första gången i mitt liv, anledningen till att jag ska göra det är för att jag hade presentkort som jag måste utnyttja, eftersom jag hatar massage, så fick det bli ansiktsbehandling. Jag vet däremot inte hur jag ska klara 75 min med att ha någon som håller på i mitt ansikte hela tiden. Kommer nog bli lite jobbigt..
Efter det ska jag skynda mig hem till Hamneda och packa ihop kläder till träningen. Känns som det var ett tag sen jag tränade fotboll, rättare sagt en vecka sen. Till helgen, på söndag blir det match hemma mot Lagan, vilket jag ser fram emot väldigt mkt. Jag hoppas såklart på vinst och jag tror vi har stora chanser till att ta hem det.

En grej som jag har funderat på mkt på under min tid som praktikant på Hemköp´s förbutik är att hur man kan vinna typ 10 000 kr i 25 år, på triss. Hur kan de garantera att de kan fortsätta sätta in pengar på ett konto i 25 år framöver ? Det är juh inte heller bara en person som vinner detta utan det är en massa människor som gör det.
Jag tror jag är rätt ensam om att tänka på sådana här saker. Jag kan säga att jag tänker på allt mellan himmel och jord, hela tiden. Det är faktiskt rätt jobbigt, men det är sånt jag får leva med.

En annan sak jag fundera över är vilken tatuering jag ska ha och vart jag ska ha den. Vill verkligen tatuera mig igen. Jag har några få förslag, men jag är nog för feg för dom.


Kan hoppas på en lika bra utsikt som då :)

Torsdag

Alltid lika roligt att komma till skolan och får reda på att man inte har den första lektionen. Då var det bara till att vända om och åka tillbaka till Robin. För inte sitter jag i skolan och väntar två timmar på nästa lektion.
Jag har kommit på att jag har blivit fruktansvärt lat och bekväm sen jag fick körkort för snart ett år sen. Tar för givet att jag ska köra/åka bil hela tiden, till stan, från stan, till skolan och från skolan. Innan fick man juh alltid gå och det blev alltid motion på köpet. Vilket kanske kan ha straffat sig..
Nu snart börjar religonen, så det blir till att köra, åter igen ner till skolan för att sedan vänta på den sista och så otroligt roliga lektionen, varmkök, som inte börjar förrens två.


GeKås, Ullared

Vilken händelserik dag ! Jag vaknade upp förvirrad och trött, hade glömt bort att jag sov hos Robin. Som vanligt stressade jag in i det sista, eftersom jag fastnade vid tv:n. Men till sist tog jag mig neråt till skolan med Cilla och Ericka, som hoppade på på vägen. Framåt tolv tiden begav vi oss iväg mot Ullared. Med Most Wanted Hits dunkandes i högtalaren och lite färdkost, kunde resan inte bli mkt bättre.
Väl framme la vi upp en strategi om att vi skulle träffas varje halvtimme, men vi båda visste att vi inte kunde vara utan varandra, så istället gick vi tillsammans.
Tiden gick och vi hade ingen tanke på vad klockan var. Jag hade juh planerat att gå på ett afro pass vid sju, men det var bara till att glömma det, eftersom klockan började närma sig sex innan vi ställt oss i kön..
Det enda jag hade i tankarna var om mina pengar skulle räcka eftersom jag hade plockat på mig lite väl mkt.
Men ringde till Daniel som skulle va snäll att flytta över lite pengar. Men gjorde han det ?! Nej, utan han GLÖMDE det, så när jag kom fram till kassan och skulle betala så gick inte det. Jag hade inte pengar så det räckte. Med väldigt nervös och irriterande röst frågade jag kassörskan om jag skulle kunna få ringa ett samtal, vilket jag fick göra. Fick ringa till mamma som var snäll och förde över pengar. Jag som alltid har fasat för detta och så händer det när jag minst anar, och allt var Daniels fel ! 

Men dagen slutade lyckligt och jag fick med mig allt hem. Jag och Cilla konstaterade att det roligaste med att åka till Ullared är att se vad man köpt när man kommer hem. (Precis som om man inte visste det.)

Nu ska jag göra mig redo för sängen, är väldigt trött efter en halv dag på Ullared elr GeKås som det egentligen heter.



Spela gitarr

Nu är klockan väldigt mkt för mig, så jag ska snart dra mig neråt i källaren och krypa under täcket. Inatt sover jag i stan hos Robin. Men Robin är inte hemma.. Vilket är sorgligt, han jobbar i natt. Jag ska nog se till att överleva natten, så jag kan åka till Ullared imon med Cilla !
Nu är det mindre än två veckor tills vi åker. Jag ska inte sitta och längta för mkt, för det har alltid min pappa sagt att jag ska vara rädd om att ha för stora förväntningar. Så jag är så tråkig och tänker alltid på det negativa, pappas fel. 
Idag bestämde jag mig för att lära mig att spela gitarr, eftersom jag själv tycker att jag har för mkt fritid. Skickade och frågade Emme om hon ville vara min privatlärare, vilket hon så "gärna" ville. Hon förstod däremot inte hur man kunde ha för mkt fritid, men det har jag, lustigt nog. Vi får se hur det går med det projektet.

Till helgen jobbar jag inte, vilket ska bli skönt. Det blir istället rally och fotboll, som jag gillar väldigt mkt.

Förresten så blev mina bullar väldigt lyckade !

Hatar motion

Ja, de som känner mig, tror säkert att jag älskar att träna, men då känner de mig nog inte fullt ut när det gäller det. Jag har i princip alltid motionerat i hela mitt liv, varit en "aktiv" fotbollsspelare sen tio år tillbaka, men jag hatar egentligen motion. Det är inte ofta jag har den känslan då jag verkligen känner för att ut och springa, göra ett body step pass eller att gå ut och gå, utan jag tvingar mig nästan varje gång. Det känns underbart när man gjort det och det är väl det som får mig att träna. Men när man väl står där svettig, äcklig och kippar efter andan, så vill man bara försvinna. Men när jag spelar fotboll så hinner jag aldrig känna så, för det är så roligt att man inte tänker på det. Så all träning förutom fotboll är egenltigen inte så rolig. Däremot mår man så otroligt mkt bättre när man har gjort det och det är de som motivera mig att träna.

Jag kom precis hem ifrån att ha varit ute och sprungit så nu känner jag mig duktig och mår mkt bättre än vad jag gjorde innan, eftersom jag har krängt kakor idag, så var jag tvungen att lätta på det dåliga samvetet lite.

Ska snart sätta igång med att baka bullar. Var ett tag sen jag gjorde det.

1 år & 10 månader

1 år och 10 månader har vi idag. Inget speciellt så egentligen, men jag har det inprintat i huvudet att den 11:e så är det ytterligare en månad tillsammans med Robin ! Vilket iofs är väldigt skoj.

Ingen praktik för mig idag och det kommer inte bli någon imon heller.. Mkt frånvaro från praktiken, men det är nog ingen som saknar mig direkt. Jag får mkt gjort här hemma ist.

Det är sisådär exakt 2 veckor kvar tills jag och Cilla befinner oss nere på en balkong i Cypern ! Härligt


Robin & jag i Turkiet




Hej

Hejhejhejhej

RSS 2.0